Back to Back Issues Page
De Mentale Coaching Formule weer online!
August 22, 2012
Beste,

Vorige maand heb ik met succes mijn nieuwe product "De Mentale Coaching Formule" gelanceerd.

De aanbieding die ik toen deed was slechts tijdelijk en het aanbod was na een tijdje dan ook niet meer beschikbaar.

Nu heb ik de laatste maand een hoop mailtjes gekregen van mensen die vroegen of ze het product nog konden aanschaffen en wanneer het aanbod weer beschikbaar komt.

Ik wil mensen graag helpen om hun mentale problemen op te lossen. Daarom heb ik het aanbod van De Mentale Coaching Formule weer beschikbaar gesteld.

Ook heb ik meer server ruimte geregeld (technisch verhaal) zodat er plaats is voor meer leden op de ledensite waar het hele trainingsprogramma van de Mentale Coaching Formule staat.

Wanneer jij toegang wil tot deze ledensite dan kun jij nu direct toegang krijgen op http://dementalecoachingformule.nl/succes-coaching/


Op jouw geluk!

Marco Honkoop

http://dementalecoachingformule.nl/succes-coaching/
KvK 24452226

Je ontvangt deze eZine omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige edities van de eZine. Als je de eZine wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.

Back to Back Issues Page