NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een meta discipline. Dit houdt in dat NLP excellent gedrag in kaart brengt.

Als gevolg hiervan zijn er binnen NLP allerlei strategieën ontwikkeld om excellent gedrag aan te leren. Een bekend voorbeeld hiervan is de gevoels-omdraai-techniek uit mijn gratis e-book.

NLP heeft hier ontdekt hoe je het beste een naar gevoel kunt stoppen en vervangen door een goed gevoel.

Zo zijn er tal van gebieden waar NLP heeft ontdekt wat het beste werkt. Zo ook bij het afslanken.

Afvallen zit voor 90% tussen je oren. Je kent het waarschijnlijk wel, je wilt afvallen maar doet het niet of je houdt het maar even vol. En dat heeft alles te maken met hoe jouw brein werkt.

En wat is nu het geval? NLP werkt met het brein en zorgt dat negatief gedrag wordt afgeleerd en positief gedrag wordt aangeleerd.

Katja, een NLP collega, heeft hier slim op ingespeeld. Zij heeft de ideale NLP strategie ontwikkeld om af te vallen.

Deze strategie pakt dus ook die 90% aan die tussen je oren zit zodat de kans het grootste is dat jij nu blijvend zult afvallen.

En met de zomer op komst is dit jouw ideale kans om actie te ondernemen. Probeer nu haar strategie 60 dagen gratis uit door naar deze pagina te gaan: NLP strategie om blijvend af te vallen


Op jouw geluk!

Marco Honkoop

P.S. Deze strategie helpt jou in 7 eenvoudig te volgen stappen om onbewust die dingen te doen om blijvend af te vallen. Deze pagina onthult hoe: Afvallen met NLPKvK 24452226

Je ontvangt deze eZine omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige edities van de eZine. Als je de eZine wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!