Anti Spam Beleid

 

Marco Honkoop verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double optin” heeft bevestigd. Daarnaast zal Marco Honkoop eigen tools en producten aanbieden via e-mail en via de site nlp-voor-de-verandering.com.

Marco Honkoop heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo probeert hij te allen tijde Spam te voorkomen.

 

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle emails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda.

Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Marco Honkoop zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

 


 

Ga terug van Anti Spam Beleid naar de Homepage