Marco Honkoop Partnerprogramma

 

Verdien 20-40 euro Per Transactie Door Het Versturen Van 1 E-mail, Een Link Op Je Website Of Een Bericht Op Je Facebook Of Twitter

Beste partner in wording,

Op deze pagina ontdek je hoe jij door het promoten van mijn "Direct-Liefdesverdriet-Verwerken-Methode" 20 euro per transactie kunt verdienen. Hierbij maak ik het eenvoudig voor je, want je hoeft alleen maar mijn promotiemateriaal te kopieren en plakken.

Aangezien dit product digitaal is, zijn de marges interessant genoeg voor affiliates (partners) om tegen hoge commissies deze producten te promoten. Je kunt direct starten met promoten!

Wanneer jij de populaire NLP Cursus Online wil promoten, klik dan HIER.

 

Wat zijn jouw voordelen?

De Direct-Liefdesverdriet-Verwerken-Methode (bekijk hier de verkooppagina) is een prachtig aanbod voor persoonlijke groei waarbij klanten een totaalpakket aanschaffen t.w.v. 397 euro voor slechts 47 euro. Elke keer dat iemand dit pakket koopt via jouw unieke affiliate link ontvang jij 20 euro per verkoop!

Het enige wat je hoeft te doen is bezoekers sturen via jouw eigen affiliate link en je ontvangt automatisch 20 euro op je PayPro rekening bij elke transactie die via jou is gekomen. Hoe het precies werkt ontdek je zo.


Wat zijn voor jou de voordelen om mijn producten te promoten?

 • Je kunt direct beginnen.
  Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren bij PayPro, een artikel op je website, blog of nieuwsbrief plaatsen die je van mij krijgt en hier plaats je jouw affiliatelink in die je van PayPro krijgt. Hoe dit werkt ontdek je hier.
 • Je krijgt ook betaald wanneer jouw bezoekers vandaag niet direct kopen
  Wanneer je bezoekers niet direct vandaag beslissen om een product te kopen van mij maar dit later doen (dit kan maanden later zijn) dan krijg je nog steeds betaald!

  Het affiliatesysteem dat gekoppeld is aan jouw unieke affiliatelink houdt dit precies bij en wanneer een klant later via bijvoorbeeld een nieuwsbrief of mijn site toch beslist om te kopen, krijg jij nog steeds je commissie!

  Doordat jouw bezoekers zich voor onze nieuwsbrief aanmelden zullen ze vaker meldingen krijgen over het product zodat er vaker een kans is dat ze op koop overgaan. Mochten ze later kopen (wat vaak gebeurt wanneer ze op een nieuwsbrief staan) ontvang je nog steeds de commissie!
 • Je geeft je bezoekers veel waarde
  De bezoekers die je naar mijn site stuurt via jouw unieke affiliate link zullen dit enorm waarderen aangezien er op de site alleen al veel waardevolle informatie, gratis eBook en gratis video's staan.

  Je bezoekers zullen dit veel meer waarderen ten opzichte van een promotie waarbij je alleen maar iets promoot om er geld mee te verdienen.
 • Hoge conversies
  Wij zijn constant onze verkooppagina's aan het doortesten zodat jij (en wij) meer per bezoeker zullen verdienen. Hierdoor zul je ook zien dat je meer geld verdient door mijn producten te promoten dan wanneer je producten promoot met lagere conversies.
 • Hoge opbrengsten
  Aangezien het product digitaal is, zijn de marges erg hoog! Bij een product met een verkoopprijs van 47 euro ontvang je 20 euro per verkoop!

 

Start vandaag nog met het promoten van de Direct-Liefdesverdriet-Verwerken-Methode!

De Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode (verdien 20 euro per verkoop!)

De Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode (bekijk hier de verkooppagina) is een prachtig aanbod waarbij klanten een totaalpakket aanschaffen t.w.v. 397 euro voor slechts 47 euro. Elke keer dat iemand dit pakket koopt via jouw unieke affiliate link ontvang jij 20 euro per verkoop!

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een effectieve tekst voor je geschreven die je:

 • Naar je mailinglijst kan sturen
 • Op je Facebook profiel kan plaatsen
 • Als bericht naar je Hyves vrienden kunt sturen
 • Als blogpost/artikel op je website kunt plaatsen

 

Hoe werkt het?

Je hoeft eenvoudigweg niets te doen dan alleen even de onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1:
Registreer jezelf gratis als affiliate op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je minder dan 2 minuten kosten. Registreren bij PayPro doe je dus hier.

Stap 2:
Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik in het menu aan de linkerkant op "Product overzicht". Zoek vervolgens op "liefdesverdriet" en selecteer de categorie "Training / Coaching". In het overzicht wat dan verschijnt staat mijn product "Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode" om dat te gaan promoten.

Stap 3:
Kopieer (klik met rechtermuisknop op de link en kies kopieren) de blauwe link die naast "Affiliate link" staat (zie onderstaand plaatje wat ik bedoel) zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten. Wanneer een bezoeker het product via deze unieke affiliatelink (die alleen van jouw is) koopt, ontvang jij direct je commissie.

Wordt er op de affiliatelink geklikt dan kom je op de aanmeldpagina waar bezoekers hun naam en e-mailadres achterlaten. Tegelijkertijd wordt er geregistreerd dat men via jouw link is gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou en wanneer iemand hierna het product aanschaft, ontvang jij direct 20 euro!

 

Kopieer onderstaand artikel en begin direct met promoten!

Gebruik dit artikel als blogpost/websitebericht, tekst voor op je Facebook profiel, bericht naar je Hyves vrienden of als bericht om naar je mailinglijst te sturen.


Onderwerp: Liefdesverdriet bestaat niet?

Als NLP coach laat Marco Honkoop mensen al jaren ervaren hoe ze hun eigen brein kunnen trainen om meer geluk en succes te hebben in het leven.

Vanaf 10 nov. gaat hij veel gratis waardevolle informatie geven over hoe je liefdesverdriet kunt verwerken en een gebroken relatie of scheiding los kunt laten.

Wanneer jij het interessant vindt, kijk dan op:
[AFFILIATELINK UIT STAP 3]

Hij gaat ook uitleggen waarom liefdesverdriet eigenlijk niet bestaat.

Vriendelijke groet!

[JOUW NAAM]

 

Wat gebeurt er precies wanneer er iemand op jouw affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op één van mijn websites waar hij/zij zich kan inschrijven voor een nieuwsbrief, nadat hij/zij dit heeft gedaan komt deze persoon op een "verkooppagina" uit waar ze het product kunnen kopen. Wanneer dat gebeurt, krijg jij direct je commissie!

De transacties op mijn website kunnen betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in bijvoorbeeld 20 euro voor jou en de rest voor mij, wanneer het product bijvoorbeeld 47 euro kost (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Omdat ik het e-mailadres van de bezoeker heb ontvangen krijgen zij nog enkele mails met waardevolle informatie zodat de kans hoger wordt dat hij/zij het product aanschaft.

Start direct met promoten! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Succes!

Marco Honkoop


P.S. Start direct nog met promoten door bovenstaand artikel simpelweg te kopieren, jouw eigen link erin te plaatsen en het te versturen naar je netwerk en je zult direct geld kunnen verdienen!