Nog de allerbeste wensen voor 2012! Dat het voor jou een fantastisch jaar mag worden!

De start van een nieuw jaar zet een hoop mensen in beweging om bepaalde doelen te stellen.

Nu willen we bewust vaak allerlei dingen, maar onbewust hebben we allerlei zaken aangeleerd die je er van weerhouden je bewuste doelen te bereiken.

Vandaar dat het belangrijk is om je bewuste doelen op een lijn te brengen met je onbewuste doelen door te werken met een 30 jaren droom.

Dan is het belangrijk om nu te beginnen met een droom over hoe jouw leven er over 30 jaar uit ziet, en realiseer je dat over 30 jaar alles mogelijk is. Heb je geen idee, dan heb ik de volgende positieve suggesties.

Beeld jezelf in over 30 jaar en zie jezelf in blakende gezondheid. Zie jezelf dan met je droompartner over 30 jaar. Is dat niet je huidige partner dan is er iets mis ;-). Beeld jezelf in met je ideale droombaan en in je ideale droomhuis.

Reken vervolgens terug naar 15 jaar en stel jezelf de vraag wat je over 15 jaar gerealiseerd dient te hebben om je droom over 30 jaar te verwezenlijken.

Wat dien je over 7 jaar gerealiseerd te hebben om hetgene bereikt te hebben wat je over 15 jaar gerealiseerd dient te hebben.

Wat dien je over 3 jaar bereikt te hebben? Over 1 jaar? Over 6 maanden? Over 3 maanden etc (neem telkens ongeveer de helft). Wat dien je uiteindelijk morgen te doen om je droom over 30 jaar te verwezenlijken?

Heb je dit gedaan dan mag je daarna alles weer vergeten zodat je in alle rust en met kracht en zelfvertrouwen, bewust kunt genieten van alle mooie momenten in het nu.

Wanneer er dingen in je opkomen die je ook nog graag in je droom wilt hebben dan update je jouw droom door de oefening te herhalen.

Beeld je alles zo goed mogelijk in. In kleur, in 3D zodat het levensecht lijkt. Zie jezelf in het beeld en voeg er geluiden en gevoel bij. Hoe goed voelt dat?

NLP heeft ontdekt dat dit de beste manier is om op een ontspannen en onbewuste manier je levensdoelen te bereiken.

Om jou alvast op weg te helpen om jezelf in blakende gezondheid te zien heb ik een aantal interessante en gezonde investeringen voor je.

Wanneer jij wilt stoppen met roken zet dan hier de eerste stap:
Ik Stop Met Roken

Wanneer jij wilt afslanken ga dan simpelweg naar de volgende pagina:
Het Mentale Dieet Plan: Ontdek de 7 simpele stappen om vet te verbranden

Wanneer jij in 12 weken met weinig inspanning en zonder dieet 2-20 kilo wilt afvallen ga dan naar:
Etend AfvallenOp jouw gezondheid!

Marco Honkoop

https://www.nlp-voor-de-verandering.comKvK 24452226

Je ontvangt deze eZine omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige edities van de eZine. Als je de eZine wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!