Jaarlijks vinden er tussen de 30.000 - 35.000 echtscheidingen plaats en het aantal verbroken relaties (waarbij geen sprake is van een huwelijk) is zelfs ongeveer 2 keer zo groot (bron: CBS). Dat betekent dat elk jaar ongeveer 100.000 paren uit elkaar gaan.

Dit brengt een hoop verdriet met zich mee. Als NLP coach merk ik helaas te vaak dat mensen te lang last hebben van een verbroken relatie. In de meeste gevallen komt dit omdat mensen niet weten hoe ze met hun emoties om kunnen gaan en hoe ze het kunnen verwerken.

In mijn gratis eBook staat een strategie hoe je grip kunt krijgen op jouw emoties. Wanneer je wordt overvallen door emoties, zoals verdriet, dan kun je met deze strategie emoties stoppen en vervangen door betere emoties.

Daarmee is het verwerken van je verbroken relatie nog niet helemaal opgelost. En daarom onthul ik binnenkort een methode waarmee je op een effectieve manier jouw verbroken relatie kunt verwerken.

Wanneer je last hebt van liefdesverdriet, een verbroken relatie of je helpt mensen met verbroken relaties of je kent iemand in jouw omgeving die hier last van heeft, houd je mail de komende weken goed in de gaten.


P.S. Wanneer jij meer grip wilt krijgen op vervelende gevoelens maar je weet niet hoe, maak dan nu een afspraak met mij voor individuele coaching met NLP

Op jouw geluk!

Marco Honkoop

https://www.nlp-voor-de-verandering.comKvK 24452226

Je ontvangt deze eZine omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige edities van de eZine. Als je de eZine wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!