Waar dien je op te letten bij het kiezen van
de juiste NLP opleiding?


NLP Tips, #015 donderdag 28 april 2011
Dit is een eZine van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.

Veel mensen worden met NLP geholpen om hun problemen op te lossen. Maar NLP is voor veel meer zaken te gebruiken. Zo volgen veel mensen een NLP opleiding om zelf als coach aan de slag te gaan. Anderen gebruiken NLP voor zelfontwikkeling of om beter om te leren gaan met andere mensen.

Doordat er in Nederland behoorlijk veel NLP opleidingen zijn kun je jezelf afvragen: "Hoe kies ik nou de juiste NLP opleiding?"


Lees hier hoe je de juiste NLP opleiding kiest >>

Ik weet nog goed toen ik de NLP practitioner opleiding wilde gaan volgen. In eerste instantie wilde ik dit gaan doen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik op internet op zoek ging bleek dat er behoorlijk wat instituten waren die de opleiding gaven.

Al zoekende kwam ik erachter dat een zekere Dr. Richard Bandler een van de bedenkers van NLP was. Hij had The Society of NLP opgericht en leidt mensen op om NLP trainer te worden. Voor mij een aanwijzing dat je er in ieder geval op moet letten dat de trainer een licentie heeft van The Society of NLP.


Lees hier waar je nog meer op moet letten bij het kiezen van een goede NLP opleiding >>

Nu worden de NLP practitioner en master practitioner door Richard Bandler alleen in Florida of Londen gegeven. Toen voor mij iets te veel van het goede waardoor ik ervoor koos om bij een Nederlandse trainer de opleiding te volgen.

Uiteindelijk kwam ik met een omzwerving bij de, naar mijn mening, beste trainer van Nederland terecht. Dankzij deze trainer kon ik zelf aan de slag als NLP coach omdat ik daar pas echt geleerd heb hoe je NLP in de praktijk toepast.


Meer informatie over de juiste NLP opleiding >>

P.S.
Voordat je aan een NLP opleiding begint is het aan te raden dat je zelf eerst je problemen hebt opgelost. Het beste kun je dat doen door middel van individuele coaching.Wanneer je andere mensen kent voor wie deze NLP Tips waardevol is, stuur hem dan door.
Wanneer een vriend(in) deze NLP Tips aan jou heeft doorgestuurd en je wilt het ook blijven ontvangen,
meld je dan nu geheel vrijblijvend aan en ontvang het gratis NLP eBook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Als je de nieuwsbrief wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!