Een vraag die mij veel wordt gesteld is: wat kun je nu eigenlijk met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)? Een hele goede vraag want hij richt zich op wat je met NLP doet nadat je het hebt geleerd. Het is namelijk van groot belang dat je er blijvend iets mee doet.

Met de NLP practitioner opleiding ontdek je de volgende 7 geheimen voor een goed en gelukkig leven:
  1. Op een goede manier met je gevoelens omgaan zodat je de gepaste emotie bij de situatie hebt. In de meeste gevallen betekent dat je goed voelen, maar soms ook niet.
  2. Nare momenten van vroeger en zorgen over de toekomst neutraliseren waarbij je met een goed gevoel van ontspanning en vertrouwen je toekomst kunt zien.
  3. Negatieve gedachten en piekeren vervangen door positieve gedachten waardoor je rust in je hoofd krijgt en meer plezier in je leven.
  4. Op een dusdanige manier communiceren dat je precies je punt duidelijk kunt maken en op een verfijnde manier de benodigde informatie boven tafel kunnen krijgen.
  5. Op een zodanige manier communiceren dat je mensen op een positieve manier kunt beïnvloeden zodat zij gemotiveerd en geïnspireerd door je raken.
  6. Het krijgen van een positiever zelfbeeld zodat je meer van jezelf gaat houden, meer vrijheid ervaart en dat je jezelf toestaat om meer van het leven te genieten.
  7. Beter in staat zijn om je eigen tijd te managen en je onderbewustzijn programmeren voor succes zodat je op een ontspannen en plezierige manier je doelen bereikt.
Vandaar dat NLP een hele goede methode is voor persoonlijke groei en ontwikkeling en, speciaal voor de coaches onder ons, het helpen van mensen.

Nu kan ik me voorstellen dat je een NLP practitioner niet goedkoop vindt. Gemiddeld betaal je er al gauw 2500 euro voor. Maar gelukkig is er nu een veel goedkoper alternatief waarmee je vanuit je luie stoel de NLP practitioner kunt doen.

Wanneer je interesse hebt ga dan snel naar:
De hele NLP practitioner op DVD

Wanneer je op de link klikt kom je op een site waar je je in dient te schrijven. Wil je geen inschrijving doen maar wel direct toegang krijgen? Typ dan in de adresbalk van je browser achter het adres van de site de volgende tekens: ?req=435

Er is nu een speciale aanbieding. Deze is nog slechts 3 dagen geldig, dus ga snel naar:
De hele NLP practitioner op DVD

Eenmaal op de site aangekomen klik je rechts bij de plaatjes op "De Crealiseermethode". Klik vervolgens onder de video op "de Crealiseermethode".


Op jouw geluk!

Marco Honkoop

https://www.nlp-voor-de-verandering.comKvK 24452226

Je ontvangt deze eZine omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige edities van de eZine. Als je de eZine wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!