Vreemd toch eigenlijk dat we 1 dag in het jaar nemen om elkaar dan te vertellen dat je om elkaar geeft. En de rest van het jaar dan?

Door onderzoek en ervaring heeft NLP ontdekt dat het veel beter is om elkaar elke dag, meerdere malen, in een relatie te vertellen dat je om elkaar geeft!

Nu kan het zijn dat je misschien denkt: "ik hoef het niet te zeggen, want je weet toch dat ik van je houd", maar zo werkt het menselijk brein nu eenmaal niet. Ons brein heeft het nodig om vaak te horen dat je partner van je houdt, er voor je is en je steunt.

Zeg dus elke dag, meerdere keren, tegen elkaar: Ik hou van je, Ik ben zo blij dat jij in mijn leven bent, en respecteer elkaar. Je zult dan gaan merken dat je relatie de komende weken, maanden en jaren beter wordt.

Daarnaast is het belangrijk dat je ook weer die gevoelens van verliefdheid gaat voelen voor elkaar. Ga hiervoor weer terug naar die tijd dat je verliefd bent op elkaar.

Wanneer je de herinnering ophaalt, kijk dan door je eigen ogen en zie weer wat je toen zag, hoor wat je hoorde. Wat was je aan het doen? Maak de beelden levensgroot, in kleur, en je merkt dat ook die gevoelens van verliefdheid terugkomen.

Wanneer je goed oefent met de gevoels-omdraai-techniek uit mijn gratis e-book zal dit een stuk gemakkelijker gaan.

Ook wanneer je geen partner hebt is het belangrijk je eerst goed te voelen voordat je op iemand afstapt van het andere geslacht.

Nu leert de ervaring dat veel mensen moeite hebben om contact te zoeken met een mogelijke partner.

Wanneer jij graag een partner wil, heb ik iets dat interessant is voor jou om je daarbij te helpen.

Wil je een vrouw als partner, ga dan naar:
http://urly.nl/3e2

Wil je een man als partner, dan ga je naar:
http://urly.nl/3e3


Op jouw geluk in de liefde!

Marco Honkoop

P.S. Wil je meer ontdekken met NLP? Ga dan naar:
Intensieve NLP ClinicKvK 24452226

Je ontvangt deze eZine omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige edities van de eZine. Als je de eZine wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!