In mijn gratis e-book staat een krachtige strategie waarmee je een acuut naar gevoel kunt stoppen en vervangen door een goed gevoel, de zogenoemde gevoels-omdraai-techniek.

Uit de ervaringen weet ik dat het leren van een techniek uit een tekst soms niet gemakkelijk is dan wanneer je bijvoorbeeld naar een audio opname (bijvoorbeeld een CD) luistert.

Vandaar dat ik van de gevoels-omdraai-techniek een audio opname beschikbaar heb gesteld. Het is een opname van een NLP coaching sessie met een cliënt.

Uiteraard heeft deze cliënt toestemming gegeven om deze opname openbaar te maken via mijn website, waar ik natuurlijk heel dankbaar voor ben.

Wanneer je nieuwsgierig bent, beluister de opname dan nu op de volgende pagina:
NLP coaching


Op jouw geluk!

Marco Honkoop

P.S. Naast de gevoels-omdraai-techniek zijn er nog veel meer praktische NLP technieken om je goed te voelen. Daarnaast heeft NLP nog veel meer te bieden op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je kennis wil maken met het beste wat NLP te bieden heeft ga dan naar:
Intensieve NLP ClinicKvK 24452226

Je ontvangt deze eZine omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige edities van de eZine. Als je de eZine wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!