Hoe laat je een verbroken relatie los?


NLP Tips, #017 donderdag 30 juni 2011
Dit is een eZine van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.

Regelmatig heb ik te maken met een client waarbij de relatie verbroken is met de partner. Na het overlijden van een dierbare, blijkt dit een van de meest vreselijke ervaring te zijn.

Gelukkig weten een hoop mensen hier mee om te gaan. Maar tegelijkertijd zijn er teveel mensen die er te lang last van hebben. Een periode van rouw is op zijn plaats maar wordt je door de emoties overmand dan is het zaak daar grip op te krijgen.

Daarnaast is het dan prima om te rouwen gedurende een tijd die je met jezelf hebt afgesproken. Echter deze tijd dient nooit langer te zijn dan een jaar. Als je na die bepaalde tijd nog steeds last hebt dan wordt het tijd om hulp te zoeken.

Om jou te helpen bij het loslaten van een verbroken relatie is dit de beste procedure om te volgen:

  1. Beeld je 5 situaties in waarin een ex zich heel stom gedroeg. Sla deze situaties op in je hoofd, zodanig dat je ze net zo snel kunt terughalen als dat je hardop van 1 tot 5 kan tellen.

  2. Pak het moment nadat de relatie over was waarop je besloot dat je weer verder gaat met je leven en maak dit beeld zwart-wit. Zet een gek muziekje op in je hoofd en spoel de hele periode van de relatie in zwart-wit terug tot voor aan het moment dat je de ex leerde kennen.

  3. Haal daarna de 5 vervelende situaties met de ex terug uit stap 1.

  4. Herhaal de stappen 2 en 3 drie maal.

  5. Test als laatste of je nog terug verlangt naar de ex. Wanneer de stappen goed gelukt zijn merk je dat je geen last meer hebt en normaal met de ex en de situatie om kan gaan.

Nu zijn deze stappen slechts geschreven tekst. Het werkt natuurlijk altijd beter met 1 op 1 coaching. Toch kun je er al baat bij hebben. Heb je echter meer hulp nodig bij het loslaten van jouw verbroken relatie neem dan nu contact met mij op voor
individuele coaching om jouw probleem op te lossen.

P.S.
Wanneer jij jouw problemen hebt opgelost en jezelf verder wilt ontwikkelen, als coach aan de slag wilt of beter wilt leren omgaan met andere mensen lees dan hier meer over de NLP opleiding.


P.P.S.
Wanneer je de NLP practitioner opleiding bij Richard Bandler, de bedenker van NLP, wilt volgen ga dan naar: NLP Practitioner.
Aan het eind van deze maand gaat de prijs omhoog. Boek nu en je bespaart GBP588, dat is ongeveer EUR 660,00Wanneer je andere mensen kent voor wie deze NLP Tips waardevol is, stuur hem dan door.
Wanneer een vriend(in) deze NLP Tips aan jou heeft doorgestuurd en je wilt het ook blijven ontvangen,
meld je dan nu geheel vrijblijvend aan en ontvang het gratis NLP eBook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Als je de nieuwsbrief wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!