Individuele NLP Coaching In 3 Sessies Voor Een Vast Tarief Met Resultaat Garantie

 

Bij individuele NLP coaching krijg je 1 op 1 life coach sessies met mij om jouw problemen in 3 sessies op te lossen voor een vast bedrag. Het is de meest effectieve methode om een snelle en gemakkelijke verandering te realiseren wanneer jij dat echt wilt.

Als jouw klachten te maken hebben met hoe jij je voelt, wat jij je inbeeldt en met wat voor gedachten je hebt dan is NLP coaching de aangewezen manier om jou te helpen.

Hiermee bedoel ik dat wanneer je last hebt van nare emoties, nog last hebt van gebeurtenissen uit het verleden, je druk maakt over dingen, last hebt van piekeren het beter is hier wat aan te doen.

 

Wat is coaching?

Op deze pagina staat voornamelijk beschreven hoe een coachingstraject voor persoonlijke NLP coaching eruit ziet. Als je wilt weten wat coaching precies is dan kun je het beste hier klikken voor een antwoord.

 

Voor wie is individuele NLP coaching bedoeld?

De individuele NLP coaching is bedoeld voor mensen met psychische en psychosomatische klachten zoals angst, paniekaanvallen, onzekerheid, depressie, burn-out, verdriet, stress en andere negatieve emoties.

We pakken jouw klachten aan zodat jij je weer beter gaat voelen. Je zal gelukkiger en met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Hierdoor krijg je meer persoonlijke vrijheid, krijg je betere relaties met andere mensen en heb je meer tijd over om te genieten van alle mooie momenten in het leven.

Ik ga ervan uit dat er niets mis is met jou, maar dat jouw brein slechts de verkeerde dingen heeft geleerd. Vandaar dat je brein weer wordt geleerd om zich beter te voelen en deze veranderingen snel te laten plaatsvinden.

Dus geen gegraaf in je verleden of uren lang praten over je ellende. Dat zorgt er alleen maar voor dat de problemen erger worden.

 


Voordat ik aanklopte voor NLP coaching, had ik al flink wat ervaring met andere vormen van coaching. Die brachten elk voor zich wel inzicht in de oorzaken van mijn persoonlijke uitdagingen, maar echt veel verbetering in mijn welbevinden kwam er niet.

Toen ik afgelopen maanden weer niet prettig in mijn vel zat, besloot ik het over een andere boeg te gooien en NLP coaching te doen bij Marco Honkoop. Ik kwam bij hem terecht op basis van een aantal video's van hem, waardoor ik het idee had dat ik wel een klik met hem kon krijgen.

Gedurende de drie sessies die ik gehad heb, is dat ook gebleken. Het bijzondere dat ik heb ervaren is de effectiviteit van NLP. Het niet tolerant zijn voor nare gevoelens en gedachten en deze consequent ombuigen naar positieve gevoelens werkt echt! Het was voor mij belangrijk om veel te oefenen, wat resulteerde in een steeds beter resultaat van de NLP technieken.

Na de sessies blijf ik uiteraard doorgaan met hetgeen in heb geleerd en merk ik stap voor stap dat ik mij beter voel.

De kracht van NLP voor mij zit voornamelijk dat het zich richt op het verbeteren van je welzijn en niet op de analyse van je verleden.

Eric, Rotterdam


 

Het coachingstraject

Mijn NLP coaching bestaat uit 3 sessies van ongeveer 2 uur per sessie.

In deze sessies leer je om jouw problemen rond negatieve emoties en gedachten te transformeren naar positieve gevoelens en gedachten.

Het traject voor individuele NLP coaching ziet er dan als volgt uit:

  • Gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek: Wanneer jij problemen ervaart, neem dan contact met me op en dan bespreken we met elkaar wat er aan de hand is en wat voor jouw situatie de beste oplossing is. Daarna worden afspraken gemaakt wanneer en waar de sessies plaatsvinden. 

  • Eerste sessie: In de eerste sessie gaan we aan de slag met de juiste technieken dat je snel grip op emoties en gedachten krijgt. Je merkt dan dat jij je al snel beter voelt. 

  • Tweede sessie: Ervan uitgaande dat het allemaal goed gewerkt heeft, gaan we in de tweede sessie aan de slag met tijd en hoe je tijd beleefd om ervoor te zorgen dat de goede resultaten van de afgelopen periode in de komende weken, komende maanden en komende jaren ook goed blijft gaan.

  • Derde sessie: De derde sessie is een controle sessie.

 


Al meer dan 10 jaar liep ik rond met rijangst (mede veroorzaakt door een flink ongeluk). Zelfs kleine stukjes rijden binnen de eigen woonplaats lukte me niet meer. Bij het idee alleen al brak het klamme angstzweet me letterlijk uit. Ik redde me toch wel met de fiets en het OV en kon gelukkig vaak met andere meerijden als de situatie daar om vroeg.

Nu ik echter op een ander punt in mijn leven aangekomen ben, waar steeds meer bleek dat zelf rijden toch wel veel gemakkelijker zou zijn, durfde ik eindelijk de stap te nemen het laatste restje van mijn angst weg te nemen. 

Zelf had ik al aan NLP gedacht en via een vriendin kwam ik terecht bij Marco Honkoop. In de coaching sessies leerde ik om de negatieve gevoelens om te zetten in positieve gevoelens en gedachten. Het laatste stukje angst om het ongeluk en de rijangst werd weggenomen. Daarom kan ik nu met trots zeggen, dat ik al een aantal keren weer gereden heb. Het plezier in het autorijden wat ik voor mijn ongeluk had, is weer terug!

Ik hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan helpen de stap naar NLP te zetten en dan misschien wel wat sneller dan ik. Maar ik ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk deze stap gezet heb en wil Marco dan ook hartelijk bedanken voor de sessies!

Tanja


 

Het coaching tarief

Het tarief voor de coaching is 1497,- voor 3 sessies (duur per sessie is ongeveer 2 uur afhankelijk van de vooruitgang en inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven). Daarbij ontvang je ook toegang tot de populaire NLP Cursus Online dat je heel goed als naslagwerk kunt gebruiken.

 

NLP coaching op basis van resultaat

Nu kan ik natuurlijk niet garanderen dat het altijd werkt, maar gelukkig werkt het bij de meeste mensen goed.

Vandaar dat ik als NLP coach werk op basis van resultaten. Dat wil zeggen dat als jij tijdens of direct na de eerste sessie vindt dat het niet werkt, dan krijg je geen rekening en hoef je niets te betalen.

Gelukkig vragen 9 op de 10 mensen mij om een rekening :)

Wanneer jij hebt besloten dat je echt je problemen op wil lossen en meer vrijheid, succes en plezier wil in je leven, neem dan nu gerust contact met mij op voor individuele NLP coaching zodat we jouw situatie kunnen bespreken en de problemen oplossen.

P.S. Mocht je interesse hebben, meld je dan alvast aan voor het gratis e-book "Doe Gelukkiger" rechtsboven deze pagina. Hierin geef ik waardevolle coaching tips om je snel beter te voelen.

 

 

 

MEER ONDERWERPEN OVER COACHING

 

 


 

Ga terug van Individuele NLP Coaching naar de Homepage