Dit is niet voor jou...


NLP Tips, #012 donderdag 27 januari 2011
Dit is een eZine van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.

...Tenminste, als jij je brein niet wil trainen om zich beter te voelen en niet je problemen op wil lossen. De volgende 2 fantastische mogelijkheden zijn dan ook niet voor jou.

NLP is in de jaren zeventig bedacht toen men ontdekte dat bepaalde therapeuten opmerkelijke resultaten bereikten bij mensen met psychische problemen. Dat bleek voornamelijk aan het taalgebruik te liggen van deze therapeuten. Dit taalgebruik komt duidelijk terug in Neuro Linguistisch Programmeren, waarbij linguistisch staat voor taal.

Wat NLP in feite doet is met taal de negatieve patronen in je brein veranderen in positieve patronen. Oftewel de psychische problemen stoppen en vervangen door een gevoel van kracht, ontspanning en plezier.

De afgelopen 40 jaar heeft Dr. Richard Bandler, een van de bedenkers van NLP helemaal gemoderniseerd. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in hele effectieve en makkelijke strategieen om je brein te trainen om de problemen op te lossen. Deze NLP technieken zijn de afgelopen jaren zodanig gemoderniseerd dat ze makkelijk te leren en toe te passen zijn met een optimaal resultaat. Het zijn dezelfde technieken die ik toepas tijdens mijn coaching en waarvan er ook twee in mijn gratis eBook staan.

Het mooie is dat Dr. Richard Bandler deze technieken nu ook in Nederland komt demonstreren. Hij geeft op 10, 13, 14, 15 mei 2011 workshops in Amsterdam. Je kunt je hiervoor opgeven via onderstaande link naar de site van Joost van der Leij. Joost is een van de beste NLP trainers met wie ik samen bij Richard Bandler heb getraind. Geef je hier op .

Dan is het nog belangrijk om te weten dat je nog maar 5 dagen hebt om te kunnen profiteren van mijn aantrekkelijke coaching aanbod:
Geef je in januari 2011 op voor NLP coaching voor bijna de helft van de prijs. In plaats van EUR 372,00 voor 2 sessies van 2 uur per sessie betaal je als jij je in januari 2011 opgeeft slechts EUR 197,00 incl btw.

Ik heb voor jou hieronder nog de punten op een rij gezet die je leert met de NLP coaching:

  • Hoe jij grip krijgt op jouw emoties.
  • Hoe jij nare emoties zoals angst, onzekerheid, depressie of ander vervelend gevoel stopt en vervangt door een positief gevoel.
  • Hoe jij je brein kan trainen zich beter te voelen.
  • Hoe jij een zelfverzekerd gevoel, ontspanning, plezier of een ander goed gevoel bij jezelf kunt oproepen.
  • Hoe jij jouw gedachten kan beïnvloeden. Negatieve gedachten beLACHelijk maken zodat ze verdwijnen. Je brein positieve gedachten laten opwekken.
  • Hoe jij nare momenten uit het verleden kunt neutraliseren. De emotionele lading van deze momenten leer je los te laten.
  • Hoe jij in plaats van je druk te maken over wat er allemaal voor nare dingen kunnen gebeuren, leren hoe je een feel good movie voor jezelf kan maken waarin jij de held bent.
  • Hoe jij een gevoel krijgt van vertrouwen zodat je in de toekomst in bepaalde vervelende situaties of gebeurtenissen die kunnen gebeuren rustig en kalm blijft.
  • Hoe jij een goed gevoel krijgt over de toekomst waarin je ziet dat het de komende weken, maanden en jaren goed blijft gaan.
  • Negatieve zelfbeelden laten verdwijnen door een positief zelfbeeld ervoor in de plaats te zetten.

En dat alles op basis van resultaat. Dit betekent dat als jij bepaald tijdens de eerste sessie dat het niet werkt dan krijg je geen rekening en hoef je niets te betalen. Gelukkig leert de ervaring dat negen op de tien mensen betaald. Als jij besloten hebt dat jij gebruik wilt maken van deze eenmalige aanbieding neem dan nu
contact met mij op.

P.S.
Lees hier meer over individuele coachingKen je andere mensen voor wie deze NLP Tips waardevol is? Stuur hem dan door!
Heeft een vriend(in) deze NLP Tips doorgestuurd aan jou en je wilt het ook blijven ontvangen?
Meld je dan nu aan en ontvang het gratis NLP eBook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze NLP Tips omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Gebruik de tweede link om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!