Een betere zelfontwikkeling met de NLP opleiding


NLP Tips, #018 donderdag 28 juli 2011
Dit is een eZine van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.

Regelmatig krijg ik vragen over welke NLP opleiding je het beste kunt doen voor je persoonlijke ontwikkeling. Een hele goede en begrijpelijke vraag want in Nederland zie je op NLP gebied de bomen door het bos niet meer.

We hebben hier de grootste dichtheid met NLP coaches en trainers. En daarnaast heb je nog veel zelfbenoemde coaches zonder enige NLP ervaring.

Het belangrijkste is dat je er op let dat de NLP coach en/of trainer gecertificeerd is door The Society of NLP. Voor jouw zelfontwikkeling kun je dan het beste beginnen met de NLP practitioner opleiding.

Nu weet ik dat er best nog wat keuze is. Maar als je het mij vraagt dan is op dit moment de beste NLP opleiding die van mijn mentor. Hier heb ik zelf ook mijn NLP opleiding gedaan.

Wanneer je de NLP practitioner opleiding wilt gaan doen vul dan het groene formulier in onderaan de volgende pagina: De beste NLP opleiding

De opleiding start 23 september dus dit is een goed moment om het vrijblijvend verkennend gesprek aan te vragen om te kijken of het klikt. Dit doe je door nu eenvoudigweg het formulier in te vullen onderaan de volgende pagina: De beste NLP opleiding

Hier volgt een kleine greep uit wat je allemaal leert tijdens deze NLP training:
  1. De NLP basis technieken om grip te krijgen op emoties en gedachten.
  2. Het ontwikkelen van een krachtig positief zelfbeeld.
  3. Effectief leren communiceren en beter leren omgaan met andere mensen.
  4. Beter inzicht in je persoonlijkheid.
  5. Effectieve strategieen voor een beter leven.
  6. En nog veel meer...

P.S. Je kunt natuurlijk de NLP opleiding ook volgen bij de bedenker van NLP, Dr. Richard Bandler. Klik hiervoor op de blauwe banners helemaal rechts op de volgende pagina: De NLP opleiding bij Richard Bandler

Heb je daarentegen last van angst, onzekerheid of andere nare gevoelens en gedachten? Heb je last van jouw verleden of maak je je druk over de toekomst of heb je last van andere psychische problemen? Ben je jouw problemen helemaal zat en wil je er nu echt wat aan doen? Dan is NLP coaching de beste keuze.

Wanneer jij jouw problemen op wil lossen, neem dan nu contact met mij op om een afspraak te maken. Voor meer informatie ga je naar de volgende pagina: individuele coaching

P.S.
Wanneer je meer wilt weten over angst, ga dan nu naar
angstenWanneer je andere mensen kent voor wie deze NLP Tips waardevol is, stuur hem dan door.
Wanneer een vriend(in) deze NLP Tips aan jou heeft doorgestuurd en je wilt het ook blijven ontvangen,
meld je dan nu geheel vrijblijvend aan en ontvang het gratis NLP eBook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Als je de nieuwsbrief wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!