Hoe kan ik jou helpen?


NLP Tips, #014 donderdag 31 maart 2011
Dit is een eZine van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.

Ik heb al heel veel mensen geholpen met het oplossen van problemen en een enorme sprong in hun ontwikkeling en meer plezier in het leven. Om jou te helpen heb ik een gratis eBook geschreven en ontvang je elke maand mijn gratis NLP Tips. Daarnaast heb ik de individuele coaching.

Nu kan het voorkomen dat deze 1 op 1 NLP coaching niet een kleine stap voor je is. Vandaar dat ik graag zou willen weten waar ik jou nog meer mee kan helpen. Om het voor jou mogelijk te maken om op een laagdrempelige manier aan de slag te kunnen met NLP.

Daarom geef ik jou de mogelijkheid om op deze mail te reageren waarin jij jouw verwachtingen kan schrijven. Waar heb jij behoefte aan? Heb je behoefte aan bepaalde produkten zoals een CD, DVD of Workshops? Heb je bepaalde onderwerpen voor de nieuwsbrief of andere suggesties? Laat het me weten.

Onder de mensen die reageren verloot ik 5 boekjes over NLP coaching. Dit is een boekje van 60 pagina's over onderwerpen als het onbewustzijn, coaching, NLP technieken, Enneagram, hypnose, zelfontwikkeling en NLP coaches zoals ik bij jou in de buurt.

Wanneer je wilt reageren beantwoord dan deze mail met jouw suggesties en maak kans op het boekje over NLP coaching.


Lees hier meer over het krijgen van grip op jouw emoties.

P.S.
Als jij snel grip wilt krijgen op jouw emoties en gedachten, maak dan nu een afspraak voor individuele coachingWanneer je andere mensen kent voor wie deze NLP Tips waardevol is, stuur hem dan door.
Wanneer een vriend(in) deze NLP Tips aan jou heeft doorgestuurd en je wilt het ook blijven ontvangen,
meld je dan nu geheel vrijblijvend aan en ontvang het gratis NLP eBook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Als je de nieuwsbrief wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!