Zo maak je goede keuzes


NLP Tips, #019 donderdag 25 augustus 2011
Dit is een eZine van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.

Vaak zie ik dat mensen in de problemen komen of blijven door het maken van verkeerde keuzes. Soms hebben ze het ene probleem opgelost en komen dan weer in andere problemen door verkeerd te beslissen.

Keuzes maken doe je het beste op onbewust niveau. Doe je het op bewust niveau dan krijg je methodes als de voor en tegens op papier zetten. Dit werkt slecht omdat je altijd dingen mist. Desalniettemin maak je onbewust betere keuzes omdat je onbewuste over veel meer belangrijke informatie beschikt.

Maar hoe maak je dan goede keuzes? Dit doe je als volgt. Beeld eerst een slechte keuze in die je ooit gemaakt hebt. Bijvoorbeeld een miskoop. Merk op waar je dit beeld voor je ziet. Bij de meeste mensen is dat links voor je. Heb je moeite met inbeelden? Ga dan naar beter visualiseren.

Beeld nu een goede beslissing in. Merk op dat dit beeld op een andere plek staat. In de meeste gevallen meer rechts voor je. Je onbewuste maakt op deze manier onderscheid tussen een slechte en een goede beslissing door het beeld op een andere plaats te zetten.

Denk nu aan een beslissing die je nog moet nemen en kijk waar het beeld als eerste verschijnt. Verschijnt het beeld op de plek van je slechte beslissing of op de plek van je goede beslissing? Op deze manier weet je wat je moet doen en leer je beter keuzes maken.

Naast je goed voelen, wat je natuurlijk eerst dient te doen, is het maken van goede beslissingen een belangrijke voorwaarde voor een gelukkig leven. Dit is ook de reden dat ik daar een eBook over heb geschreven.

Wanneer jij hebt besloten dat je jouw problemen op wil lossen neem dan gerust nu contact met mij op om een afspraak te maken voor
individuele coaching

P.S.
In september gaat een van de beste NLP opleiding van start. Wanneer je deze opleiding wilt volgen vraag dan onderaan de volgende pagina een gratis vrijblijvend gesprek aan:
NLP opleidingWanneer je andere mensen kent voor wie deze NLP Tips waardevol is, stuur hem dan door.
Wanneer een vriend(in) deze NLP Tips aan jou heeft doorgestuurd en je wilt het ook blijven ontvangen,
meld je dan nu geheel vrijblijvend aan en ontvang het gratis NLP eBook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Als je de nieuwsbrief wilt opzeggen, dan hoef je niets meer te doen, dan de tweede link te gebruiken. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!