De beste gevoelens!


NLP Tips, #011 donderdag 30 December 2010
Dit is een eZine van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.

Als je de behoefte hebt om even stil te staan bij het afgelopen jaar focus dan op de dingen die goed zijn gegaan. Haal jouw mooiste momenten op van het afgelopen jaar. En zijn bepaalde zaken niet goed gegaan, bedenk dan dat het ook weer beter kan gaan.

Over het algemeen willen mensen zich gewoon goed voelen. Dat is ook de reden waarom ik mijn gratis eBook heb geschreven. Hierin staat een techniek om je goed te voelen.

Daarnaast staat er een techniek in om goede beslissingen te nemen. Door de juiste beslissingen te nemen is de kans groter dat je uit de ellende blijft en je leven de goede kant op gaat.

Ik wil jou bedanken voor je aanmelding voor mijn eZine en het gratis eBook. Ik hoop dat je de technieken hebt toegepast op een voor jou makkelijke manier. En dat ze dan werken, al is het maar dat jij je elke dag 0,01 procent beter voelt. Zie dan eens hoe goed jij je voelt over een jaar.

Ik wens jou en je naasten een hoop goede gevoelens toe in het komende jaar. En als je deze goede gevoelens door wilt geven aan mensen in jouw omgeving die zich beter willen voelen dan kun je het beste deze nieuwsbrief doorsturen. Dan krijgen ook zij de kans om met NLP kennis te maken en zich beter te voelen. Op deze manier kan ook jij andere mensen helpen om van 2011 een beter jaar te maken.

Ik wil jou ook graag helpen met een goede start in 2011. Daarom bied ik in januari 2011 speciaal voor mijn eZine lezers NLP coaching aan voor bijna de helft van de prijs. In plaats van EUR 372,00 voor 2 sessies van 2 uur per sessie betaal je in januari 2011 slechts EUR 197,00 incl btw.

Als je het jaar goed wilt beginnen en je problemen rond nare emoties wilt oplossen en je beter wilt voelen geef je dan snel op voor
individuele coaching

P.S.
Lees hier meer over Wat is NLPKen je andere mensen voor wie deze NLP Tips waardevol is? Stuur hem dan door!
Heeft een vriend(in) deze NLP Tips doorgestuurd aan jou en je wilt het ook blijven ontvangen?
Meld je dan nu aan en ontvang het gratis NLP eBook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze NLP Tips omdat je je hiervoor hebt aangemeld of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Gebruik de tweede link om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!