Vind jij anderen wel eens stom?


NLP nieuwsbrief, #006 donderdag 29 Juli 2010Vroeger vond ik sommige mensen nogal stom. Dat had ik vooral bij collega's. Waarom deden ze niet gewoon eens normaal zoals ik? Maar sinds ik NLP ben gaan doen ben ik er achter gekomen dat andere mensen echt anders zijn.

In mijn praktijk komen verschillende mensen met uiteenlopende problemen. Ook al hebben sommige mensen op het eerste gezicht last van hetzelfde probleem, bijvoorbeeld faalangst, toch doet elke client die last heeft van faalangst zijn faalangst weer op een andere manier.

En dat is nu precies waarom NLP problemen op een persoonlijke manier aanpakt. Dit in tegenstelling tot wat anderen vaak doen, namelijk problemen op een objectieve manier benaderen werkt slecht.

NLP gaat er vanuit dat iedereen diep van binnen een leuk mens is, alleen gedraagt men zich soms op een stomme manier. Dit geldt zowel voor wat iemand voelt, denkt, inbeeldt enz. als wat iemand zegt, doet, laat, enz.

Dus in plaats van te zeggen: "Hij is stom", zeggen NLP'ers: "Hij doet stom". En laat gedrag nou veel makkelijker te veranderen zijn dan wie men in essentie is.

Wanneer jij hebt besloten om jouw onwenselijke gedrag te veranderen en met meer ontspanning, kracht en plezier door het leven gaan, maak dan nu een afspraak voor
individuele coaching

P.S.
Lees hier meer over om leren gaan met faalangstDit is een nieuwsbrief van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.
Ken je andere mensen voor wie deze nieuwsbrief waardevol is? Stuur hem dan door!
Heeft een vriend(in) deze nieuwsbrief doorgestuurd aan jou en je wilt het ook blijven ontvangen?
Schrijf je dan nu hier in en ontvang het gratis nlp ebook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Gebruik de tweede link om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!