Jij hebt de oplossing


NLP nieuwsbrief, #004 donderdag 27 Mei 2010Mensen komen bij mij met allerlei problemen. In mijn ogen is er niks mis met deze mensen. Ze hebben alleen de verkeerde dingen geleerd. Ze hebben namelijk geleerd om heel goed te worden in zich slecht voelen.

Nu gaat NLP er gelukkig van uit dat alles wat iemand nodig heeft om te veranderen hij of zij dat zelf al met zich mee draagt. En hiermee komen we bij de vierde vooronderstelling van NLP. Mensen hebben de oplossingen om te veranderen al in zichzelf zitten.

Afgelopen week had ik een cliënt die zich nogal druk maakte om verschillende dingen. Daardoor werd hij gestrest en ging zich naar voelen. Hier was hij heel goed in geworden.

Gelukkig had hij ook de oplossing. Hij wist namelijk hoe hij zich kon ontspannen omdat hij momenten in zijn leven had mee gemaakt waarin hij heel ontspannen was.

Als jij je ooit een keer ontspannen hebt gevoeld is jouw brein dus in staat zich ontspannen te voelen en is het mogelijk om met de juiste NLP technieken dat ontspannen gevoel weer boven te halen.

Als je goed kunt worden in je probleem dan kun je deze kracht gebruiken om ook goed te worden in je goed voelen. Hierdoor weet je dat jouw brein voldoende kennis en ervaring heeft om alles op een goede manier op te lossen.

Omdat eigenlijk iedereen wel het verschil weet tussen een goede herinnering en een nare herinnering kun je iemand leren de nare herinnering te verzwakken en de goede herinnering te versterken. Op deze manier stuur je met NLP jezelf de goede richting op.

Als jij hulp nodig hebt bij het vinden van jouw oplossingen voor problemen maak dan een afspraak met mij voor
individuele coaching

P.S.
Lees hier over hoe jij je beter kunt leren voelen en grip kunt krijgen op jouw emotiesDit is een nieuwsbrief van Marco Honkoop - Mijn doel is om jou te helpen hoe jij snel en makkelijk grip krijgt op jouw angst, depressie, onzekerheid en andere negatieve emoties en gedachten en te leren je beter te voelen en beter te communiceren.
Ken je andere mensen voor wie deze nieuwsbrief waardevol is? Stuur hem dan door!
Heeft een vriend(in) deze nieuwsbrief doorgestuurd aan jou en je wilt het ook blijven ontvangen?
Schrijf je dan nu hier in en ontvang het gratis nlp ebook "Basis voor Geluk"!
Heb je opmerkingen, ideeën, of feedback? Ik hoor graag van je. Stuur deze mail terug naar mij en vertel me wat je denkt!


Marco Honkoop
NLP coaching & training
marco@nlp-voor-de-verandering.com
www.nlp-voor-de-verandering.com
KvK 24452226Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven of omdat je een dienst of product bij me hebt afgenomen. De nieuwsbrief verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Hieronder vind je 3 linkjes. Klik op de eerste link om naar het archief te gaan van de vorige nieuwsbrieven. Gebruik de tweede link om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Als je je email wilt wijzigen klik dan op de derde link. Als een link niet werkt, kopieer en plak deze dan in je browser.


Gratis e-Boek
"Basis voor Geluk"

Gratis eBook
Voornaam
Email
 
Inclusief gratis periodieke waardevolle
tips voor meer vrijheid, plezier en
succes in je leven!

Geen SPAM - Afmelden is eenvoudig


Klik hier
Ook voor coaches die hiermee
mensen willen helpen!