Wie is Marco Honkoop?

 

Wat doet Marco Honkoop?

Ik help mensen met NLP coaching hun psychische/mentale problemen/blokkades op te lossen en met NLP training help ik mensen om emoties en gedachten beter te managen, effectiever communiceren, doelen bereiken op een ontspannen manier en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Met een duidelijke pragmatische aanpak zorg ik ervoor dat ze gefocust blijven en beter en sneller de resultaten kunnen bereiken die ze willen.

Vaak vragen mensen mij waarom ik NLP ben gaan doen. Hieronder zal ik daar antwoord op geven.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Zelf ben ik altijd benieuwd geweest hoe je nu het optimale uit je leven kunt halen en doen waar je passie ligt.

Hoe kun je meer bereiken door minder te doen?

Oftewel, hoe kun je op een ontspannen manier met veel plezier je doelen bereiken?

In die tijd was ik nog werknemer en ik wist dat ik dat niet mijn hele leven wilde blijven. Ik liep tegen obstakels aan en dat bracht mij op een gegeven moment tot het punt dat ik me persoonlijk verder wilde ontwikkelen.

Ik bezocht seminars en las boeken. Wat mij opviel is dat er veel werd gezegd en geschreven over wat je moest doen, alleen HOE je het allemaal moest doen werd er niet bij vermeld.

Via via hoorde ik over NLP. Mijn eerste reactie als onwetende met vooroordelen was: "Wat een zweverig gedoe". Maar later bleek niets minder waar te zijn. Toen ik mij er wat meer in ging verdiepen bleek het van grote waarde te zijn en heel praktisch, zoals ik ook ben. 

 

The Society of NLP van Dr. Richard Bandler

Uiteindelijk besloot ik een NLP opleiding te volgen. Na enig speurwerk bleek al gauw dat je een opleiding moest volgen bij een instituut dat was aangesloten bij de Society of NLP van Dr. Richard Bandler. Hij is samen met John Grinder de bedenker en grondlegger van NLP.

Ik behaalde mijn NLP Practitioner certificaat, ondertekend door Richard Bandler. Hierdoor wist ik dat ik NLP geleerd had zoals het ook bedoeld is. En dat smaakte naar meer.

Vandaar dat ik vervolgens mijn NLP Master Practitioner certificaat behaalde en meteen daarna mijn bedrijf Marco Honkoop NLP coaching & training oprichtte.

Met succes ging ik mensen coachen en omdat ik daar zulke goede resultaten mee behaalde wilde ik ook mensen gaan opleiden tot NLP'er.

Daarom maakte ik de stap om mijn NLP Trainers licentie te gaan halen bij Richard Bandler die ik na het volgen van een intensieve training ook bemachtigde.

Met trots mag ik dan ook het logo van "The Society of NLP" gebruiken dat je hierboven ziet afgebeeld. Dit geeft jouw de garantie dat je bij mij de modernste vorm van NLP leert zoals het ook bedoeld is.

 

Eén van de eerste gecertificeerde NLP coach

In mijn praktijk werk ik op basis van garantie. Dat betekent dat als een cliënt tijdens de eerste sessie besluit dat het niet werkt, dan krijg je geen rekening en hoef je niets te betalen. In mijn visie moet een coach namelijk resultaat bereiken alvorens betaald te worden.

Om nog betere resultaten te bereiken bij mijn cliënten heb ik de opleiding tot coach gevolgd. Hiermee ben ik één van de eerste in Nederland die zich "Licensed NLP Coach" bij de Society of NLP mag noemen.

Natuurlijk blijf ik regelmatig trainingen volgen in NLP om up to date te blijven. En daar pluk jij de vruchten van.


- Marco Honkoop

 

 


 

Ga terug van Marco Honkoop naar de Homepage