"NLP Stappenplan:
Gratis Tips, Online Cursus,
Coaching En Opleiding"

 

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is populair en de bekendheid wordt alsmaar groter. Nederland heeft op dit gebied zelfs de grootste dichtheid aan coaches en opleidingen.

Dat is goed aangezien je met Neuro Linguïstisch Programmeren enorm goede resultaten kunt bereiken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Maar er is ook een hoop kaf tussen het koren. Om je de juiste weg te wijzen, heb ik speciaal voor jou een stappenplan ontwikkeld hoe jij het beste Neuro Linguïstisch Programmeren ontdekt op een eenvoudige manier zoals het bedoeld is.

 

Wat is NLP?

Neuro Linguïstisch Programmeren is in de jaren 70 bedacht door Dr. Richard Bandler en John Grinder. Zij ontdekten dat een aantal therapeuten extreem goede resultaten bereikten bij hun cliënten.

Dit kwam niet door de methoden die deze therapeuten gebruikten maar was geheel te danken aan het hypnotische taalgebruik van deze therapeuten. Lees hier verder >>>

 

STAP 1: Gratis Tips

Om beter met Neuro Linguïstisch Programmeren kennis te maken kun jij je aanmelden voor de Gratis Tips. Je ontvangt dan regelmatig (ongeveer 1 x per week) waardevolle tips van mij via de mail.

Geheel gratis en vrijblijvend en je kunt je te allen tijde weer afmelden.

Je ontvangt praktische tips die je meteen kunt toepassen, een gratis e-book, technieken, video's en andere waardevolle informatie.

Meld je hier aan voor de gratis tips >>>

 

STAP 2: NLP Cursus

NLP Cursus

De online cursus is een laagdrempelige manier om NLP zelf te ervaren.

De cursus bevat de meest krachtige technieken die normaal gesproken in een goede coaching en training worden geleerd.

De cursus behandelt het beste wat Neuro Linguïstisch Programmeren te bieden heeft met behulp van video's en handleidingen waarin alle populaire technieken stap voor stap worden uitgelegd.

Veel mensen gebruiken deze toegankelijke cursus als test om te ontdekken of het iets voor hen is voordat men met een duurdere coaching of opleiding begint.

Wanneer je meer informatie over de cursus wil, klik hier

 

STAP 3: NLP Coaching

Om problemen als angst, fobie, trauma, onzekerheid, verdriet, woede, stress, burn out, piekeren en andere problemen rond nare emoties en negatieve gedachten op te lossen is coaching de aangewezen manier.

De ervaring leert dat je met deze coaching de beste resultaten bereikt bij het oplossen van psychologische problemen.

Wanneer je wilt weten hoe een coaching traject bij mij in Rotterdam eruit ziet, klik hier en maak gerust een afspraak.

 

STAP 4: NLP Opleiding

Voor een optimale persoonlijke ontwikkeling, beter communiceren en beter omgaan met andere mensen of wanneer je zelf aan de slag wil als coach, is de NLP Practitioner de best aangewezen opleiding.

Wanneer je wilt weten wat voor jou de beste opleiding is, klik hier.

 

Wanneer je nog niet echt bekend bent met Neuro Linguïstisch Programmeren, lees dan eerst wat het precies is en meld je vervolgens aan voor de Gratis Tips.