Omgaan met Verdriet

 

Wanneer je last hebt van verdriet leer je dan nu snel beter voelen met NLP.

Mensen voelen zich wel eens om verschillende reden naar. Dit kan zijn vanwege liefdesverdriet of om welke andere reden dan ook.

Meestal gaat het vanzelf weer snel over omdat er ook weer een tijd komt dat het beter gaat. In een ander geval als het te lang duurt en je hebt er last van dan dien je er wat aan te doen.

Wanneer jij last hebt van liefdesverdriet, een verbroken relatie of scheiding ga dan direct naar liefdesverdriet verwerken.

 

Bedenk hoe het beter gaat

In sommige gevallen is de tijd van naar voelen te lang. Zo had ik eens een cliënt die er last had van haar verleden. Mensen hoefden maar te vragen hoe het met haar ging en ze begon al te huilen. Dit ging al jaren zo.

Daar komt bij dat hoe langer je er mee bezig was hoe beter je er in was om je naar te voelen wat de situatie alleen maar slechter maakt.

Toen ze bij mij kwam voor hulp ging het na de eerste NLP coach sessie al beter. Nadat jij besloten hebt je ook weer beter te willen leren voelen neem hier gerust meteen contact op met mij.

Nu kan je om verschillende reden droevig zijn maar in mijn visie is jaren teveel hoe vervelend de reden ook was. Het is belangrijk dat je bepaald dat het ook weer beter gaat. Op deze manier ga weer met plezier verder met je leven.

 

De gepaste emotie bij de situatie

Nu kan het natuurlijk zijn dat je verdrietig bent door bijvoorbeeld het verlies van een dierbare. In zo een geval is het natuurlijk niet de bedoeling dat je je blij gaat voelen maar een bepaalde periode van rouw in acht nemen.

Veel mensen denken dat NLP alleen maar positief denken is. Het ligt echter iets anders. Het gaat erom dat je grip op emoties krijgt zodat je de gepaste emotie bij de situatie hebt.

Zo overleed mijn oma enkele jaren geleden. Ze was een bijzonder mens en ik was heel aan haar gehecht. Natuurlijk voelde ik mij naar maar ik dacht wel aan veel mooie momenten die ik met haar had.

Door aan al die mooie momenten terug te denken merkte ik dat ik me weer goed begon te voelen. Zo maakte ik in gedachten een soort film waarin ik al die mooie momenten achter elkaar afspeelde en ik me steeds beter voelde.

Jouw dierbare wil natuurlijk voor jou ook het beste en dat het weer goed gaat met je. Bepaal voor jezelf dat moment van leer je weer goed voelen en herbeleef alle mooie momenten met die persoon.

 

Je verdriet stoppen en je weer goed voelen?

Wanneer je op dit moment hebt besloten van je nare gevoel af te willen komen en je weer goed voelen, meld je nu aan voor de NLP Cursus Online.

Als een van de eerste gecertificeerde NLP coach heb ik deze cursus met zorg ontwikkeld waardoor de kans groter is dat ook jij geholpen wordt.

 

 


 

Ga terug van Omgaan met Verdriet naar Krijg Grip op Emoties

Ga terug naar de Homepage