Hoe Word Ik Succesvol?

 

Bij succesvol zijn, denken we in de westerse wereld al gauw aan een hoop geld verdienen, een groot huis en een dikke auto. Maar ben je dan ook gelukkig?

We zien natuurlijk genoeg rijke mensen om ons heen die niet gelukkig zijn.

NLP is in de jaren 70 al begonnen met het in kaart brengen van succes.

Hierbij is ontdekt dat er 3 belangrijke voorwaarden zijn om succesvol te kunnen worden.

De belangrijkste voorwaarde onthul ik in onderstaande video, een opname van Business Aan Tafel op RTL7 waarbij ik als gast was uitgenodigd. Het hoofdthema van deze aflevering ging over succes.

Aanvragen gratis verkennend gesprek NLP Practitioner Training

Vul alsjeblieft alle verplichte velden in *

 

Voorwaarden om succesvol te worden

Naast de genoemde voorwaarde in de video zijn er nog 2 andere belangrijke voorwaarden om succesvol te worden:

  1. Deze voorwaarde onthul ik in bovenstaande video.

  2. Effectieve communicatie: Communiceren is een vaardigheid die je kunt leren. Bij een goede NLP opleiding ontdek je hoe je onbewust de juiste woorden uit je mond kunt laten rollen om meer invloed te krijgen. Om beter met jezelf en andere mensen te communiceren zodat je meer bereikt.

  3. Krachtige strategieën voor een beter leven: NLP heeft bijvoorbeeld een strategie dat je altijd de juiste beslissing neemt, het creëren van een krachtig positief zelfbeeld, ontdekken wat je echt wil, de juiste richting geven aan je leven, je doelen realiseren op een ontspannen manier etc.

 

Training in succes

Om meer succes te krijgen is goede training nodig. Zo zorgt de NLP Practitioner training voor alle 3 de voorwaarden om succesvol te worden en ook om het te blijven.

NLP kan namelijk niet voorkomen dat er wel eens vervelende dingen gebeuren in je leven maar het vertelt je wel precies hoe je daar het beste mee kunt omgaan om ook het succes te behouden.

Wanneer jij vindt dat je meer succes kunt gebruiken in je leven, meld je dan aan voor het gratis verkennend gesprek voor de NLP Practitioner training.

 

 


 

Ga terug van Hoe Word Ik Succesvol naar de Homepage