DE Opleiding Tot Coach NLP

 

Een goede opleiding tot coach leert je NLP omdat NLP problemen oplost voor mensen.

Een goede coach moet naar mijn mening echte resultaten bereiken. Vandaar dat een coach NLP moet leren omdat NLP vertelt hoe je problemen op moet lossen voor mensen.

Tijdens de NLP opleidingen die ik heb gevolgd is veel aandacht besteed aan professioneel coachen met NLP. Deze opleidingen zijn dan ook meer dan voldoende basis om als coach aan de slag te gaan. En dat is precies wat ik gedaan heb.

 

Opleiding tot coach certificering

Nu heeft The Society of NLP voor NLP Master Practitioners, zoals ik, de mogelijkheid om je te laten certificeren tot NLP coach. Deze certificering is alleen bedoeld voor NLP Master Practitioners die ook daadwerkelijk als coach aan de slag zijn.

Als een van de eerste in Nederland heb ik dan ook het officiële NLP Coach certificaat en bijbehorende licentie behaald van The Society of NLP door deze coach opleiding te volgen.

Natuurlijk om mensen met problemen nog beter te helpen.

 

Coachen met resultaat

Natuurlijk kan NLP nooit garanderen dat het altijd werkt. Maar in 9 op de 10 gevallen werkt NLP goed en worden problemen rond angst, depressie, woede, stress en andere nare gevoelens opgelost.

Helaas werkt NLP bij 1 op de 10 slecht waardoor de coaching sessies in goed overleg worden gestopt. Dat is dan geheel mijn schuld. Ik ben namelijk niet in staat geweest om de juiste woorden te vinden om te helpen.

Je krijgt dan geen rekening en je hoeft niets te betalen. Dat is de manier waarop ik werk.

Ik ben dan ook van mening dat elke coach moet werken op basis van resultaat.

Klik hier al je meer wilt weten over NLP coaching op basis van resultaat.

 

 


 

Ga terug van DE Opleiding Tot Coach NLP naar Wie is Marco?

Ga terug naar de Homepage