Meer Persoonlijke Effectiviteit

 

Verwezenlijk je doelen met ontspanning en plezier.

Persoonlijke effectiviteit is een veel gebruikt begrip. In mijn visie gaat het over je doelen bereiken op een manier van ontspanning en plezier.

Je moet natuurlijk wel eerst weten wat je wil. Om hier achter te komen raad ik je aan eens te gaan dromen als een klein kind.

 

Durf te dromen

Let er maar eens op. Als je aan een volwassene vraagt wat is je droom dan hoor je vaak dat ze een nieuwe auto willen of het huis willen laten opknappen. Vraag je aan een kind wat is je droom, dan krijg je te horen een kasteel met een pretpark en 3 zwembaden.

Belangrijk met dromen is dat je ze zo groot mogelijk maakt. Vervolgens haal je er realistische doelen uit om voor jezelf een richting te bepalen. Wat doe je graag? Waar ben je goed in? Wat wil je nu echt?

 

Overwin obstakels

Als je eenmaal je doel hebt bepaald, realiseer het. Mensen kunnen dan tegen obstakels lopen, angst of andere negatieve gevoelens en gedachten, waardoor ze niet hun doelen gaan verwezenlijken.

Vaak zijn dit obstakels die we zelf in ons hoofd bedenken. Beter is je brein trainen deze obstakels uit de weg ruimen. Daarmee maak je tijd en ervaar je oneindig veel mogelijkheden. Op deze manier realiseer jouw doelen met plezier en ontspanning.

Zelf wist ook ik niet wat ik wilde. Na mijn kennismaking met NLP ervaar ik steeds meer vrijheid en weet je dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Dit maakt het makkelijker je doelen te ontdekken en te verwezenlijken.

 

Bereik je doel met meer persoonlijke effectiviteit

Maar hoe doe je dat dan precies zou een vraag kunnen zijn die in je opkomt. Welnu dat is nou precies waarvoor je NLP gebruikt.

Met krachtige technieken ruim je obstakels als angst en onzekerheid uit de weg en vervang je ze door een goed gevoel als zelfverzekerdheid, ontspanning en plezier.

Tevens biedt NLP ook de mogelijkheid beter met andere mensen omgaan. En dit zal zeker een positief effect hebben op het bereiken van je doel.

Lees hier hoe je met NLP coaching op persoonlijke vlak je effectiviteit vergroot.

 

 


 

Ga terug van Meer Persoonlijke Effectiviteit naar Wat is NLP ?

Ga terug naar de Homepage