Training en Coaching

 

Door het kiezen van de juiste training en coaching kun jij je verder ontwikkelen.

NLP bleek een effectievere manier om snel van problemen rond nare emoties af te komen en een gelukkiger leven. Dat is dan ook de reden dat ik gekozen heb om met NLP coaching en training te starten.

Nederland heeft de grootste dichtheid aan NLP'ers. Ook zijn er veel coaches in Nederland. Er zit echter veel kaf tussen het koren waardoor het belangrijk is de juiste NLP coach en trainer te kiezen.

 

Coaching

Bij NLP coaching is het belangrijk op te letten dat de coach zoals ik is gecertificeerd door The Society of NLP van Dr. Richard Bandler.

Samen met John Grinder is Richard Bandler namelijk de uitvinder van NLP. Richard Bandler heeft daarnaast de NLP gemoderniseerd zodat het nog sneller en makkelijker is toe te passen.

Ik ben daarom aanhanger van Richard Bandler NLP en heb bij hem ook trainingen gevolgd. Naar mijn mening moet een goede coach om de 2 jaar een training van The Society of NLP volgen om up to date te blijven.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat een coach garantie biedt. Een coach hoeft niet betaald te worden als de coaching niet werkt.

Vandaar dat ik bij mijn individuele coaching werk op basis van resultaat.

 

Training

Bij NLP training is het net als bij coaching belangrijk dat de trainer een licentie heeft bij The Society of NLP.

Let er daarnaast op dat de trainer regelmatig trainingen volgt om op de hoogte te blijven van de nieuwste NLP. Veel trainers geven namelijk nog jaren 70 of jaren 80 NLP terwijl Richard Bandler de laatste jaren NLP heeft vernieuwd.

Ook vind ik het belangrijk dat een trainer daarnaast ook coach is. Op deze manier wordt veel praktijkervaring opgedaan en weet je dat je niet alleen maar een overdracht van theorie krijgt tijdens een training.

Want NLP doe je. Vandaar dat ik ook eerst ben gaan coachen.

 

NLP training en coaching ook voor jou?

NLP wordt op veel verschillende manieren toegepast. Wanneer je last hebt van nare emoties zoals angst, depressie, woede of andere negatieve gevoelens dan is NLP coaching de beste keuze.

Wanneer jij jezelf verder wilt ontwikkelen of beter communiceren en meer plezier in je leven volg dan een NLP training of opleiding.

 

 


 

Ga terug van Training en Coaching naar Wie is Marco?

Ga terug naar de Homepage