Last Van Blozen ?

 

Iedereen bloost wel eens, maar als je last hebt van blozen dan kun je er gelukkig wat aan doen.

Als je bloost wordt het gezicht en soms ook nek van mensen rood. Het rood worden kan optreden als gevolg van schaamte, woede, vernedering of andere nare emotie. Nu bloost iedereen wel eens. Soms merk je het aan het warm aanvoelen van je huid.

Maar op het moment dat je er last van hebt is dit vervelend. Als je plotseling de aandacht krijgt of als je moet spreken voor een groep mensen of andere situatie, dan voel jij je ongemakkelijk en onzeker. Op deze manier breng je het rood worden in verband met een vervelend gevoel.

 

Door blozen blijf je er langer jong uit zien

Rood worden heeft echter wel een belangrijk voordeel. Wanneer je rood wordt, stroomt er namelijk meer bloed door de aderen in je huid van je gezicht.

Hierdoor wordt de huid van je gezicht beter voorzien van zuurstof. En dat zorgt ervoor dat je er langer jong uit blijft zien.

 

Vrij van het rood worden

Zou het niet fijn zijn als jij kon worden verlost van het rood worden. Dat je zonder rood te worden, rustig en kalm blijft en vol zelfvertrouwen met dit soort situaties omgaan.

Dan wordt het nu tijd er wat aan te doen.

 

Jouw klachten rond het rood worden oplossen

Als je last hebt van rood worden er in je brein zogenaamde negatieve patronen afgelegd. Hoe meer je er mee bezig bent hoe erger het wordt.

Wat er moet gebeuren is dat de negatieve patronen onderbroken, vervolgens gestopt worden en dan vervangen door positieve patronen. Dat jouw nare gevoelens rond rood worden veranderen in een gevoel van ontspanning en zelfvertrouwen.

Als jouw klachten zoals rood worden te maken hebben met hoe je je voelt, wat je je inbeeldt of met wat voor gedachten je hebt, dan weet je dat NLP jou kan helpen.

Dat betekent niet dat het bij iedereen werkt, maar veel mensen met klachten, zoals rood worden merken dat NLP snel, eenvoudig en definitief de problemen oplost.

Als een van de eerste gecertificeerde NLP Master coach kan ik je helpen bij het toepassen van NLP. Nu jij hebt besloten om jouw problemen op te lossen neem gerust contact met mij op zodat we jouw situatie kunnen bespreken.

 


 

Ga terug van Last Van Blozen ? naar Andere klachten

Ga terug van Last Van Blozen ? naar de Homepage