Wat Zijn Jouw Klachten?

 

Dan is er gelukkig een grote kans dat jij met NLP jouw klachten en aandoeningen kan oplossen.

Psychische problemen en aandoeningen hebben te maken met een combinatie van nare gevoelens (gevoel), bezig zijn met vervelende beelden uit het verleden, doemscenario's bedenken voor de toekomst (zien) en vervelende gedachten (horen).

Dit heeft allemaal te maken met de 3 belangrijkste zintuigen: horen, zien en voelen. En dit zijn precies de zintuigen waar de 3 basistechnieken van NLP zich op richten.

 

Verkeerde dingen geleerd

In mijn ogen is er niets mis met mensen die psychische problemen hebben. Hun brein heeft alleen een combinatie van de verkeerde gevoelens, de verkeerde beelden en verkeerde gedachten geleerd.

Dit betekent dat je dan je brein betere manieren kan leren om met dit soort problemen om te gaan zodat je je weer beter gaat voelen.

 

Je brein trainen zich goed te voelen

Ooit heeft je brein je geholpen met overleven door voor een bepaalde nare emotie zoals angst te kiezen. Echter nu heeft dat geen zin meer en heb je er last van. In je brein zijn zogenaamde negatieve patronen gevormd.

Over je probleem praten lucht misschien eerst even op maar helpt niet. Immers de negatieve patronen in je brein worden alleen maar versterkt omdat je het nare gevoel opnieuw ervaart.

Een langzame en pijnlijke therapie is daarom volgens mij de verkeerde oplossing. Ons brein leert vooral als de lessen snel en met impact gedaan worden. Daarnaast is het ook belangrijk dat je lacht en plezier maakt. Daarom werken de meeste therapieën ook zo slecht.

Medicijnen zorgen er alleen maar voor dat een patroon minder heftig en minder vaak voor komt maar het verdwijnt niet.

Het is dus zaak je brein trainen zodat je je weer goed gaat voelen. NLP kan hier goed bij helpen.

 

Jouw klachten oplossen met NLP

Als jouw klacht te maken heeft met hoe je je voelt, wat je je inbeeldt en met wat voor gedachten je hebt dat NLP je kan helpen.

Dat betekent niet dat het bij iedereen werkt, maar bij 9 op de 10 mensen werkt het goed waardoor je gaat merken dat NLP snel, eenvoudig en definitief jouw problemen oplost.

Nu is jouw situatie natuurlijk uniek en is mijn opsomming hieronder niet compleet. Als jij echt van je problemen af wilt dan blijkt dat coaching het beste werkt. Neem daarom nu gerust contact met mij op zodat we jouw situatie meteen kunnen bespreken.

 

Problemen waarbij NLP kan helpen

Hoewel je van te voren nooit kan garanderen dat NLP werkt, werkt het bij de meeste mensen voor de volgende klacht en aandoeningen:

 

 


 

Ga terug naar de Homepage

Ga terug van Andere klachten naar NLP Coaching