Individuele NLP Coaching Met Resultaat Garantie

 

Bij individuele NLP coaching krijg je 1 op 1 life coach sessies met mij om jouw problemen op te lossen. Het is een van de beste methoden om een verandering te realiseren wanneer jij dat echt wilt.

Als jouw klachten te maken hebben met hoe jij je voelt, wat jij je inbeeldt en met wat voor gedachten je hebt dan is NLP coaching de aangewezen manier om jou te helpen.

Hieronder staat een audio opname die ik heb gemaakt tijdens een personal coach sessie met een cliënt die zo vriendelijk is geweest om toestemming te geven om deze opname op mijn site te plaatsen.

Ik leg daar de gevoels-omdraai-techniek uit, een effectieve strategie om jouw emoties te beheersen. Deze techniek staat ook beschreven in mijn gratis e-book waarvoor jij je kunt aanmelden aan de rechterkant van deze pagina.

Wanneer je de techniek beter wilt leren toepassen luister dan nu naar de opname door te klikken op het driehoekje hieronder (duur 13min 47sec):


(Opmerking: Als je Internet Explorer(IE) gebruikt kan het zijn dat je 2 keer op het driehoekje moet klikken.)

 

Wat is coaching?

Op deze pagina staat voornamelijk beschreven hoe een coachingstraject voor personal coaching eruit ziet. Als je wilt weten wat coaching precies is dan kun je het beste hier klikken voor een antwoord.

 

Voor wie is individuele NLP coaching bedoeld?

De individuele NLP coaching is bedoeld voor mensen met psychische en psychosomatische klachten zoals angst, onzekerheid, depressie, verdriet, stress en andere nare gevoelens.

We pakken jouw klachten aan zodat jij je weer beter gaat voelen. Je zal gelukkiger en met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Hierdoor krijg je meer persoonlijke vrijheid, krijg je betere relaties met andere mensen en heb je meer tijd over om te genieten van alle mooie momenten in het leven.

Ik ga ervan uit dat er niets mis is met jou, maar dat jouw brein slechts de verkeerde dingen heeft geleerd. Vandaar dat je brein weer wordt geleerd om zich beter te voelen en deze veranderingen snel te laten plaatsvinden.

 

Het coachingstraject

Mijn NLP coach sessies bestaan in principe uit 2 sessies van 2 uur. Mocht het nodig zijn dan kan hier nog een derde sessie van 1 of 2 uur aan toegevoegd worden.

In deze sessies leer je om jouw problemen rond negatieve emoties te veranderen in krachtige positieve gevoelens. Ik kan niet van tevoren garanderen dat het werkt, maar bij veel mensen werkt het goed.

Het traject voor individuele NLP coaching ziet er dan als volgt uit:

  1. Gratis en vrijblijvend telefonisch gesprek: Hier wordt besproken wat er aan de hand is en wat voor jouw situatie de beste oplossing is. Daarnaast worden afspraken gemaakt wanneer en waar de sessies plaatsvinden. 

  2. Eerste sessie van 2 uur: In de eerste sessie gaan we aan de slag met de juiste technieken dat je snel grip op emoties krijgt. Je merkt dan dat jij je al snel beter voelt. 

  3. Tweede sessie van 2 uur: Ervan uitgaande dat het allemaal goed gewerkt heeft gaan we in de tweede sessie aan de slag met tijd en hoe je tijd beleefd om ervoor te zorgen dat de goede resultaten van de afgelopen periode in de komende weken, komende maanden en komende jaren ook goed blijft gaan.

  4. Eventuele derde sessie: Indien nodig bepalen we samen of er nog een derde controle sessie plaatsvindt.

 

Coaching op basis van resultaat

Nu werk ik als NLP coach op basis van resultaat. Dat wil zeggen dat als jij tijdens of direct na de eerste sessie vindt dat het niet werkt, dan krijg je geen rekening en hoef je niks te betalen.

Gelukkig vragen 9 op de 10 mensen mij om een rekening.

Wanneer jij hebt besloten dat je echt je problemen op wil lossen en meer vrijheid, succes en plezier wil in je leven, neem dan nu gerust contact met mij op voor individuele NLP coaching zodat we jouw situatie kunnen bespreken.

Ik raad je in ieder geval aan om je alvast rechtsboven aan te melden voor de nieuwsbrief waarin ik waardevolle coaching tips geef om je snel beter te voelen.

 

 

MEER ONDERWERPEN OVER COACHING

 

 


 

Ga terug van Individuele NLP Coaching naar de Homepage